Informacje o wydarzeniu
138 / 424 km
12 / 72 h
2 943 / 8 404 m
PROZIAK – chleb sodowy inaczej placki mączne z dodatkiem „prozy” (sody oczyszczonej) pochodzące z Podkarpacia. Naszą „prozą” są rowery, podobnie jak bez „prozy” nie ma Proziaka bez rowerów nie ma nas. Wychowani na podkarpackiej ziemi z zajawką, która od młodości powoduje że budzimy się z uśmiechem na twarzy głodni nowej przygody. Podkarpacie to rejon przyjazny rowerzystom, w którym osobiście jesteśmy zakochani. Kto nie zna hasła „Rzuć wszystko i jedź w Bieszczady”? Myślicie że to przypadek? Jedynie możemy Was ostrzec, przyjeżdżając tutaj grozi Wam rowerowa miłość od pierwszego wrażenia. Jak mówią - chleb (proziak) to życie. Dla nas życie to rower!
Udostępnij i zapisz w kalendarzu
Byłeś/-aś na tym wydarzeniu? Daj znać co myślisz o tych zawodach!
Atmosfera | |
Flow trasy | |
Bezpieczeństwo | |
Punkty żywieniowe / Kontrolne | |
Pakiet startowy | |
Oznaczenie trasy | |
Average
|
|
![]() |
Jesteś organizatorem? Podeślij Nam brakujące materiały do Twojego wydarzenia!
Related events